Curaj extrem la DSP Suceava !

Noul director executiv (interimar) al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Andrei Ianovici, este, la cei 26 spre 27 ani ai săi, unul dintre cei mai tineri directori interimari de instituţie serioasă din câţi au fost vreodată. Până a-şi demonstra capacităţile intelectuale pe care (a spus) vrea să şi le dezvolte în cadrul noii activităţii de la DSP, dl Ianovici a demonstrat vineri, la conferinţa de presă, că are şi curajul extrem de a accepta o funcţie de execuţie fără a avea un minim de experienţă managerială. Directorul s-a prezentat în faţa presei sucevene la costum, ras proaspăt şi mereu cu zâmbetul pe buze, iar astfel a reuşit să rămână până la sfârşit, fără să pară prea afectat de tirul întrebărilor incomode, dar legitime, ale ziariştilor. Doar şi-a asumat riscul, spunând la începutul conferinţei „Aştept, transparent, întrebările dvs.”.

Tânărul director n-a zăbovit prea mult în slujbele pe care le-a avut până acum, director de vânzări la un magazin, apoi în corpul de control al primarului din Fălticeni, unde n-a avut timp să rezolve problema câinilor comunitari fiindcă a stat doar 4 luni, ca şi în Inspecţia de la DSP, iar acum demonstrează că poate sări peste câteva trepte deodată, ţintind foarte sus! „Sunt interimar, de acum se vor vedea competenţele mele, dar lăsaţi-mă să mă angrenez” a spus vineri, adăugând: „am spus că o să fac performanţă, dar nu pot să vă spun cum o să fac performanţă, pentru că nu pot să văd în viitor!”.

Nici noi nu putem să întrezărim, de pe acum, cum se va descurca cu directoratul dl Ianovici; cu siguranţă că se va sprijini pe experienţa şi bunăvoinţa directoarei adjuncte, doar aşa a şi declarat la conferinţa de presă. Dar am putea interpreta – după atitudinea ministerului de resort de a numi într-o funcţie importantă, la o instituţie cheie, o persoană fără prea multă experienţă, ignorând alţi salariaţi cu state vechi în domeniu – că nu-i prea pasă în ce… direcţie o ia DSP, la Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI