Animozitatea dintre Katy Perry şi Taylor Swift izbucneşte la lumină

nicki-katy-perry-taylor-swift-inlinePresupusa animozitate dintre cele două vedete pop americane Katy Perry şi Taylor Swift a izbucnit la lumină miercuri, după ce s-a aflat că Swift s-a clasat în fruntea nominalizărilor la MTV Video Music Awards, care recompensează cele mai bune videoclipuri ale anului, relatează AFP. Vedeta de muzică rap Nicki Minaj care s-a indignat că videoclipul piesei sale „Anaconda” nu a primit o nominalizare la această categorie, a dat de înţeles că sectorul muzical a dispreţuit-o pentru că este de culoare şi pentru că preferă femeile foarte slabe. „Când altele fac un video care bate recorduri şi are un impact asupra culturii atunci obţin nominalizarea”, a scris ea enervată pe Twitter. Taylor Swift, clasată în fruntea nominalizărilor la MTV Video Music Awards care vor fi decernate la 30 august, a invitat-o pe Minaj să urce alături de ea pe scenă în caz de victorie. „Nu eşti genul care stârneşte o femeie împotriva alteia”, a scris Swift, care se declară feministă. Katy Perry a intrat şi ea în discuţie criticând-o pe Swift, fără să o numească. „Mi se pare ironic să invoci argumentul femeii stârnite împotriva alteia, când profiţi fără jenă de faptul că o femeie a fost dispreţuită”, a scris Perry care se laudă cu 73 de milioane de followeri pe Twitter.

Perry şi Swift au fost subiectul a numeroase zvonuri privind vrajba dintre ele, fără ca aceasta să izbucnească vreodată la lumina zilei. Swift a fost nominalizată la 9 categorii la MTV Video Music Awards cu videoclipurile de pe albumul său de succes „1989”, inclusiv la cel mai bun videoclip al anului pentru „Bad Blood”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI