Animozitatea dintre Katy Perry şi Taylor Swift izbucneşte la lumină

nicki-katy-perry-taylor-swift-inlinePresupusa animozitate dintre cele două vedete pop americane Katy Perry şi Taylor Swift a izbucnit la lumină miercuri, după ce s-a aflat că Swift s-a clasat în fruntea nominalizărilor la MTV Video Music Awards, care recompensează cele mai bune videoclipuri ale anului, relatează AFP. Vedeta de muzică rap Nicki Minaj care s-a indignat că videoclipul piesei sale „Anaconda” nu a primit o nominalizare la această categorie, a dat de înţeles că sectorul muzical a dispreţuit-o pentru că este de culoare şi pentru că preferă femeile foarte slabe. „Când altele fac un video care bate recorduri şi are un impact asupra culturii atunci obţin nominalizarea”, a scris ea enervată pe Twitter. Taylor Swift, clasată în fruntea nominalizărilor la MTV Video Music Awards care vor fi decernate la 30 august, a invitat-o pe Minaj să urce alături de ea pe scenă în caz de victorie. „Nu eşti genul care stârneşte o femeie împotriva alteia”, a scris Swift, care se declară feministă. Katy Perry a intrat şi ea în discuţie criticând-o pe Swift, fără să o numească. „Mi se pare ironic să invoci argumentul femeii stârnite împotriva alteia, când profiţi fără jenă de faptul că o femeie a fost dispreţuită”, a scris Perry care se laudă cu 73 de milioane de followeri pe Twitter.

Perry şi Swift au fost subiectul a numeroase zvonuri privind vrajba dintre ele, fără ca aceasta să izbucnească vreodată la lumina zilei. Swift a fost nominalizată la 9 categorii la MTV Video Music Awards cu videoclipurile de pe albumul său de succes „1989”, inclusiv la cel mai bun videoclip al anului pentru „Bad Blood”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: