MIHAELA TCACIUC

Concert al Filarmonicii Botoşani

Valentine‘s Day este prilejul pentru ca Iulius Mall Suceava să le ofere clienţilor un cadou muzical de excepţie. Pentru prima dată, Filarmonica de Stat Botoşani susţine un concert în Iulius Mall, astfel încât amatorii de ritmuri clasice să se bucure de o seară de poveste.

„Iulius Mall îi invită pe suceveni şi nu numai să petreacă weekendul dedicat dragostei în compania persoanei iubite şi a muzicii clasice. Sâmbătă, 13 februarie 2016, de la ora 18.00, la etajul Iulius Mall Suceava va răsuna muzica instrumentală. Talentaţii artişti din cadrul cvartetului Phoebus îi vor încânta pe cei prezenţi cu cele mai frumoase melodii interpretate la coarde. Publicul va fi cucerit de eleganţa şi virtuozitatea lor, în program fiind incluse partituri dintr-un repertoriu vast. Timp de o oră, în pauza dintre sesiunile de shopping, clienţii vor putea asculta readaptări surprinzătoare ale melodiilor mereu actuale, îndrăgite de multe generaţii”, au informat reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, duminică este Ziua Îndrăgostiţilor de muzică.

Filarmonica de Stat Botoşani şi Iulius Mall îi invită pe toţi cei care vor să îşi sărbătorească iubirea într-un mod aparte la o seară cu ritmuri clasice.

Astfel, de la ora 17.00, la etajul mall-ului se va desfăşura spectacolul „Symphonic Love”, artiştii orchestrei Filarmonicii fiind pentru prima dată prezenţi în Iulius Mall.

Ei vor oferi publicului larg un spectacol de excepţie, sub bagheta dirijorului Iulian Rusu.

Instrumentiştii vor interpreta uverturi celebre, selectate în ton cu Valentine‘s Day, în program fiind incluse opere semnate de compozitori renumiţi, precum J. Strauss, C. Gardel, F. von Suppé, E. Waldteufel, J. Brahms, C. Robrecht, J. Massenet, V. Crăiuţ, A. Khachaturian şi D. Şostakovici.

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI