Un punct de vedere

Dreptate tipic românească

De multe ori, fără să vrei, apariţia unor ştiri în mass-media te îndeamnă să exprimi o părere, să comentezi o nedreptate, să pui întrebări. Articolul „Doi ani şi 8 luni puşcărie pentru un patron de firmă…”, apărut în data de 6 ianuarie a.c., aproape te sileşte să-ţi pui întrebarea:

– Cum este posibil ca un individ care a înşelat o mulţime de oameni (fapt recunoscut şi de slujbaşii de la Protecţia Consumatorului) să se afle la conducerea instituţiei ACET Rădăuţi, iar altul, cu fapte asemănătoare, să stea la puşcărie? Sau dreptatea se face selectiv? Nu mi-a venit să cred că un astfel de individ poate ajunge directorul unei instituţii şi am fost personal la acea instituţie să mă conving. Da, este adevărat. Domnul stă pe un jilţ ca un destoinic voievod, dând ordine în stânga şi în dreapta. Oare subordonaţii lui fac serviciul tot aşa cum a făcut acest director când lucra la Primărie?

Lua salariu de la Primărie, dar lucra („pe teren”) la atelierul de termopane unde era patron „Inacost”. Am stat de vorbă cu el în legătură cu lucrarea total necorespunzătoare efectuată de firma sa, încasând un beneficiu nemeritat. Printre altele, mi-a spus că eu nu-i pot face nimic şi nici nimeni niciodată nu-i va putea face nimic. Pentru multe abateri, printre care şi cocoţarea acestui individ în funcţia de şef la ACET, fostul primar a fost pedepsit, iar parvenitul Costea Florea, subordonatul fostului primar, se lăfăie într-o funcţie de răspundere. (ARTEMIZIA GHEORGHI, Brodina)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI