George Simion despre declaraţiile lui Gheorghe Flutur:

Parcă era Ceauşescu la balcon sau Băsescu după perdeluţă

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat, duminică, în timpul protestului organizat împotriva lui Gheorghe Flutur, că aceasta este o primă acţiune prin care încurajează oamenii să nu se teamă de Gheorghe Flutur.

El a arătat că „mii de oameni” au ieşit în stradă împotriva lui Gheorghe Flutur, în judeţul „ultimului baron local”, ceea ce îl face să creadă că se poate ca în fiecare judeţ să se producă „schimbarea”.

„Este timpul să-i învăţăm pe aceşti baroni locali o lecţie. Este timpul să-i dăm jos. Anul 2024 este anul eliberării ţării” a spus George Simion.

Întrebat dacă a urmărit declaraţiile lui Gheorghe Flutur care l-a aşteptat la o discuţie, George Simion a spus că a văzut câte ceva şi că Flutur era „prăfuit”.

„Parcă era Ceauşescu la balcon sau Băsescu după perdeluţă. Era el cu ai lui. Mergem după el” a spus Simion. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI