Conform senatorului Daniel Cadariu

PSD Suceava atentează la stabilitatea politică şi a drumului european al României

> Faptul că astăzi vă bucuraţi că extremiştii îl atacă pe Gheorghe Flutur arată adevărata faţă a dumneavoastră, arată senatorul PNL

Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu a transmis, ieri, că a constatat cu stupoare că parlamentarii PSD de Suceava se alătură AUR în lupta împotriva lui Gheorghe Flutur şi se întreabă ce fel de parteneri de coaliţie de guvernare sunt cei din PSD dacă aplaudă adversarul politic extremist.

„Am crezut că este doar un zvon, dar m-am înşelat. Realitatea este că deputatul Gheorghe Şoldan era ieri (duminică – n.red.) la mitingul AUR. Văd că astăzi parlamentarii PSD de Suceava vin în cor să confirme acest lucru. Este bine ca sucevenii să ştie asta şi sunt convins că îşi vor pune întrebarea «Ce fel de aliaţi suntem noi?» «Ce fel de Coaliţie este asta, dacă atunci când adversarul politic extremist vine să te atace cel care se dă aliat cu tine îl aplaudă?» Judecaţi şi voi, dragi suceveni!” a transmis Daniel Cadariu.

El consideră că era loc de astfel de discuţii altă dată şi în alt cadru.

„Dar dacă la Suceava PSD-ul se situează lângă AUR este bine de ştiut. Nu am crezut nici alte zvonuri, cum ar fi faptul că din mai multe primării PSD au fost aduşi oameni la miting. Dar acum am aflat adevărul. Domnilor de la PSD, de ce nu aţi face mitingul împreună atunci, pe faţă, şi să vă vărsaţi năduful asupra lui Gheorghe Flutur. Pentru numele lui Dumnezeu, noi liberalii, ne-am zbătut să aducem fonduri şi proiecte în judeţul Suceava” a adăugat senatorul PNL de Suceava.

Cadariu a reamintit că de multe ori s-au aşezat la masă de bună-credinţă împreună cu cei din PSD, dar faptul că astăzi se bucură că extremiştii îl atacă pe Gheorghe Flutur arată adevărata faţă a social-democraţilor suceveni.

„În judeţul Suceava fondurile au fost repartizate cel mai echitabil posibil din toată România. Suntem judeţul în care primarii au fost sprijiniţi indiferent de culoarea politică. Suntem judeţul care este campion la numărul de investiţii fie ele finanţate de la bugetul de stat sau din fonduri europene. Aceste lucruri sunt importante” a continuat senatorul.

El a amintit că cei din PNL au trecut peste atacuri şi jigniri de dragul stabilităţii, iar cei din PSD îl critică pe Gheorghe Flutur în fiecare zi.

„Oare trebuie să vina alţii din alte judeţe să recunoască transformările uriaşe din judeţul Suceava? Oare trebuie să vă aducem aminte de nenorocitul de proiect «Utilităţi şi mediu» marca PSD? Prin el aţi îndatorat populaţia judeţului Suceava pe o durată de 30 de ani, dar nu aţi adus gazul metan!” a spus Cadariu.

Senatorul consideră că PSD Suceava atentează astfel la stabilitatea politică şi a drumului european al României.

„În condiţiile în care avem un război la graniţă, în condiţiile în care avem forţe extremiste subordonate Moscovei, care şi-au făcut loc în toată Europa, nu credeţi că prin acest gen de abordare veţi fi părtaşi la alunecarea spre extremism şi în judeţul Suceava? Gândiţi-vă bine dacă doriţi să puneţi poziţia personală a fiecăruia dintre dumneavoastră sau poziţia PSD-ului pe primul plan, înaintea stabilităţii politice şi a drumului european al României. Istoria vă va judeca” a transmis senatorul Constantin-Daniel Cadariu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI