Gheorghe Flutur a anunţat ieri că va merge la mitingul organizat de AUR, prin care i se cere demisia

> Liderul AUR, George Simion, invitat să candideze la preşedinţia CJ Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, joi, că va fi prezent, duminică, la ora 15:00, în centrul Sucevei, unde AUR organizează un miting prin care i se cere demisia.

„Am aflat că ieri (miercuri – n.n.), de Ziua Unirii, pe aceste trepte, în faţa sediului provizoriu al Consiliului Judeţean Suceava, a fost un miting organizat de un partid politic care a adus oameni din mai multe judeţe, ieri, când eu eram la Iaşi să sărbătorim Ziua Unirii Principatelor” a spus Flutur.

Preşedintele CJ a transmis sucevenilor că este un om care a fost ales de mai multe ori cu votul lor şi că acest fapt i-a dat curaj.

„Vă mulţumesc pentru asta. Mi-aţi dat curaj, forţă, putere să fac lucruri concrete pentru dumneavoastră. Pe această cale vă anunţ că duminică, 28 ianuarie, la ora 15:00, voi fi prezent în centrul Sucevei, să stau de vorbă cu cei care au interes şi dorinţă să discutăm problemele sucevenilor, problemele de dezvoltare a judeţului Suceava” a spus Flutur.

El a anunţat că îl aşteaptă şi pe liderul AUR, George Simion, pe care îl invită să candideze la preşedinţia CJ Suceava.

„Îl aştept şi pe George Simion, contestatarul care a cerut ca eu să nu mai candidez. Îl aştept să stăm de vorbă despre problemele Sucevei şi o să-i fac şi o propunere: îl invit să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean, să intrăm în această competiţie, să avem ocazia să discutăm problemele sucevenilor şi îi fac propunerea bărbătească. Dacă eu nu câştig lupta, plec din politică acasă, dacă el nu câştigă lupta îi cer să plece acasă din politică” a spus Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI