Manifestarea de marcare a Unirii Principatelor organizată de AUR la Suceava s-a transformat în protest împotriva lui Gheorghe Flutur

Liderul AUR, George Simion, a participat, miercuri, la Suceava, la o manifestare de marcare a 165 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române care s-a transformat însă într-un miting de protest la adresa lui Gheorghe Flutur.

Sucevenii au fost invitaţi, miercuri după-amiază, în faţa sediului AUR situat pe esplanada centrală, să se adune cu steaguri tricolore pentru a marca suveranitatea naţională şi pentru a celebra 165 de ani de la Unirea Principatelor Române.

În mesajul AUR, se arăta că Suceava nu a făcut parte din acea Unire, fiind ocupată de trupele imperiului austro-ungar.

„Din această cauză, pentru a sancţiona neaderarea noastră la Spaţiul Schengen, dar şi proasta conducere a judeţului, filiala AUR Suceava denunţă public realitatea crudă a acestor ani, faptul că suntem în continuare sub ocupaţie austriacă şi străină în judeţul Suceava şi în multe părţi din ţară şi doreşte să redea bucovinenilor şi românilor demnitatea şi suveranitatea naţională pierdute” se menţiona în mesaj.

Ajuns la manifestare, liderul AUR George Simion a spus că în judeţul Suceava sunt înţeleşi toţi oamenii politici şi că Gheorghe Flutur desemnează de la toate partidele candidaţii, tocmai ca să rămână în funcţie.

„Am venit să dezmorţim un pic lucrurile în politica din Suceava, unde blatul este cuvântul de ordine” a spus Simion din faţa sediului CJ Suceava.

El a prezentat mai multe motive pentru care Gheorghe Flutur este contestat.

„Dl Flutur ignoră faptul că nu sunt locuri de muncă în acest judeţ. Dl Flutur organizează sensuri giratorii care sunt locuri unde bucovinenii mor. Dl Flutur este mână în mână şi cu Schweighofer şi cu mafia pădurilor. Dl Flutur este exemplul clar al politicii duse în România în ultimii 20 de ani. El face politică de 24 de ani, a făcut şi înainte de 1989 şi e timpul să meargă acasă, la pensie. E timpul să se retragă” a spus Simion.

El a anunţat că AUR va organiza duminică, la ora 15:00, un protest la Suceava unde sunt aşteptaţi toţi bucovinenii „care s-au săturat de Gheorghe Flutur”.

De pe treptele Consiliului Judeţean Suceava, primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, a anunţat că va candida împotriva lui Gheorghe Flutur.

Participanţii la acţiune au revenit ulterior în faţa sediului AUR din Suceava, unde au continuat să transmită mesaje împotriva lui Gheorghe Flutur; dar în zonă au venit şi contramanifestanţi care au afişat bannere cu „Simion=Spion” sau „Simion=Gălăgie”. (N.B.)

Un comentariu

  1. flutur go home ! sau mai bine zis dute bai badie acas, ca tior prinde baietii astia tineri din servicii secreti, as acum lor prins pe gigi pinalti la Chiatra Neamt, cand a aparut Pinalti la TV local ca…”” i-a spus omul cu oile pi deal ca ..”s-o mutat o unitatti de SRI de la Bucuresti la Chiatra Neamt.”. Si asa Simion va deschide din nou dosarele Penale cu Depozitul der deseuri de la POJORATA !!! Dute acas GHITA ca este de belea!! Daca pana la urma baietii tineri de la DNA il mdetermina sa vorbesca pe cel arestat cu spaga , omul tau de colectare, va fi urat de tot! Uite ce pateste omul cu oile pe deal, nu va apuca sa se bucure din golanelile facute!! odata i se spune STOP si GATA ! dute GHITA dute GHITA asas

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI