Fotbal

Foresta Suceava se pare că va rămâne istorie

Echipa de fotbal Foresta Suceava se pare că va rămâne doar istorie. Neplătiţi de aproape trei luni, şapte jucători de bază, plus antrenorul principal Florin Croitoru, şi-au reziliat în aceste zile contractele cu gruparea din Areni.

Este vorba de portarul şi căpitanul echipei, Toma Niga, fundaşii Vlad Cimbru şi Karime Makongo, mijlocaşii Marian Ilie, Izougu Samson şi Adrian Corniciuc şi de atacantul Odoh Chika.

„Galben-verzii” au rămas în acest moment cu 14 jucători sub contract, majoritatea juniori.

Foresta Suceava a ajuns să acumuleze datorii în valoare totală de 1,7 milioane de lei către angajaţi, furnizori şi Fisc, după ce a primit mai puţin de jumătate din bugetul de 3 milioane de lei alocat de Primărie în 2023.

În aceste condiţii, în 15 ianuarie, conducerea Forestei Suceava a depus la Tribunalul Suceava o cerere de emitere a unei ordonanţe de plată prin care Primăria Municipiului Suceava să fie obligată să achite şi restul de 1,6 milioane de lei din bugetul pe anul trecut. Primul termen de judecată este 12 februarie 2024.

Pe fondul problemelor de la Foresta, un nou club ar putea să devină „fanionul” municipiului Suceava la nivel de fotbal. Este vorba despre ACSM Cetatea 1932 Suceava. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI