În perioada 5 februarie – 4 martie a.c.

Cetatea de Scaun a Sucevei se închide pentru vizitare

> În acest timp se vor desfăşura lucrări de restaurare la podul de acces

Muzeul Naţional al Bucovinei (MNB) a anunţat închiderea Cetăţii de Scaun a Sucevei pentru vizitare, în perioada 5 februarie – 4 martie 2024, în scopul desfăşurării lucrărilor de restaurare la podul de acces în cetate.

„Având în vedere că în perioada de iarnă volumul de vizitatori este mai scăzut, General Construct – lider de asociere – a informat Muzeul Naţional al Bucovinei că, începând cu 5 februarie şi până la data de 4 martie 2024, se vor executa lucrările de restaurare la Obiectul 4 – Pod de acces din cadrul contractului nr. 5096/360 din 19.07.2023 – «Lucrări de plombare şi chituire zidărie, restaurare contraescarpă şi pod de acces la Cetatea de Scaun a Sucevei» – existând posibilitatea ca data de finalizare a acestor lucrări să varieze în funcţie de condiţiile meteorologice. (…)

Întrucât natura lucrărilor ce se vor executa nu va permite circulaţia pe pod, luăm măsurile necesare de informare a publicului în ceea ce priveşte interzicerea accesului în Cetatea de Scaun a Sucevei în perioada sus menţionată” a anunţat MNB. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI