Costuri crescute prin efectul legii

> Cu o rezervă obligatorie de 30%, necesarul financiar pentru lucrările de la grădiniţa de pe lângă Şcoala Gimnazială nr. 1 depăşeşte 30 de milioane de lei

Primăria Municipiului Suceava a finalizat studiul de fezabilitate pentru lucrările de la Grădiniţa cu Program Prelungit de pe lângă Şcoala Gimnazială nr. 1.

Primarul Ion Lungu a ţinut să precizeze că reglementările legale privind asigurarea unei rezerve bugetare de 30% din valoarea estimată a investiţiei, destinată pentru cheltuieli neprevăzute, au dus la creşterea costurilor.

„Cu această rezervă de buget, costurile cresc destul de mult” a spus Ion Lungu, menţionând că valoarea totală a devizului este de 30,72 de milioane de lei, echivalentul a aproape 6 milioane de euro.

Este vorba despre o grădiniţă mare, cu demisol, parter şi trei etaje. Demisolul cuprinde sala de mese, cabinetul medical şi o spălătorie. La parter, etajul I şi etajul II vor fi amenajate câte două săli de grupă, iar etajul III va permite activităţi în aer liber.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI