Sprijin pentru Festivalul „Ştefan cel Mare”

> Festivalul de artă medievală este la „majorat”, iar prima ediţie a Galei de kickboxing a fost „o promovare foarte bună a oraşului”

Primăria Municipiului Suceava va susţine financiar, şi în acest an, manifestările care se vor desfăşura la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Astfel, din bugetul local, va fi alocat un total de 500.000 de lei, suma fiind prinsă în proiectul de buget pentru anul 2024. Primarul Ion Lungu a anunţat că, aflat la cea de-a XVIII-a ediţie, Festivalul de Artă Medievală „Ştefan cel Mare” va beneficia de un sprijin de 300.000 de lei din partea municipalităţii sucevene.

Gala de kickboxing, ţinută prima dată în 2023, va fi finanţată cu 200.000 de lei. „Gala Colosseum Tournament de anul trecut a fost foarte apreciată, o reuşită, o promovare foarte bună a oraşului, De aceea, Primăria Municipiului Suceava va fi partener şi 2024” a subliniat Ion Lungu. (VIA)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI