Ion Lungu şi-a numit nepotul, Ioan C. Lungu, în funcţia de arhitect-şef al municipiului Suceava

> Potrivit primarului, este vorba despre un arhitect de perspectivă

Primarul Sucevei, Ion Lungu, l-a numit, prin decizie, pe Ioan C. Lungu, nepotul său, în funcţia de arhitect-şef al municipiului Suceava.

Primarul Sucevei a spus că numirea este făcută interimar, pentru 6 luni, urmând să fie organizat un concurs pentru ocuparea definitivă a postului.

Ion Lungu a recunoscut că l-a numit în funcţie pe nepotul său, dar a precizat că acesta are două realizări notabile, respectiv că s-a ocupat de aprobarea Planului Urbanistic General (PUG) al municipiului Suceava şi a fost iniţiatorul GIS Urban pe care l-a dus la finalizare.

Mai mult, Ion Lungu spune că nepotul lucrează de 5 ani în Primăria Suceava, venind prin transfer de la Primăria Moara, unde a fost şeful serviciului de urbanism.

„Este un subiect delicat pentru mine, dar este un arhitect de perspectivă şi sper să facă faţă” a spus primarul.

El a reiterat că, cu riscul de a supăra unele persoane din primărie, dacă nu era Ioan Lungu nu era aprobat nici acum PUG, pentru că acesta s-a ocupat îndeaproape de acest subiect.

Ion Lungu a spus că de 10 ani tot încearcă să ocupe postul de arhitect-şef al municipiului Suceava. (N.B.)

Un comentariu

  1. IoanFlorescu says:

    Parfum cu miros de minciuna. Adica primaria Moara avea absolut nevoie de un arhitect. cand functia este acoperita de un inginer constructor. Ce realizari a avut Ioan C. Lungu in arhitectura comunei Moara? Case imprastiate in functie de proprietarii terenurilor , ulite neasfaltate, gunoi si colb cat cuprinde.Nici o gandire arhitecturala in care sa iasa in evidenta personalitatea arhitectului, adica un mare bufff.De la iesire din Suceava, pana la intersectia drumului spre Moara numai case aruncate cu furca, fara logica de amplasament, fara logica de amplasare la reteaua de gaze, electricitate, canal si salubritate.Dar cand ai un unchi cu coaie grele e posibila avansarea.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI