Un sucevean care ieşise din casă la o ţigară a fost găsit de soţie mort în spatele blocului

Poliţia Municipală Suceava a fost sesizată, marţi dimineaţa, de o suceveancă, ce a anunţat că soţul ei a fost declarat decedat în urma unui stop cardio-respirator.

Potrivit datelor din ancheta poliţiştilor, luni, în jurul orei 22:30, bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a părăsit locuinţa spunându-i soţiei că merge să fumeze în faţa blocului. La momentul plecării, bărbatul avea asupra sa un pachet cu ţigări, telefonul mobil şi aproximativ 300 lei.

 Marţi, în jurul orei 7:20, femeia a plecat să-şi caute soţul. Când a ajuns în spatele blocului, l-a găsit căzut pe nişte trepte din beton.

La faţa locului a sosit un echipaj de ambulanţă care a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă fără rezultat pozitiv, fiind în cele din urmă constatat decesul.

Potrivit datelor din anchetă, bărbatul era înscris în evidenţele medicului de familie cu multiple afecţiuni cardiace. El a fost supus recent unei intervenţii chirurgicale în urma căreia i-a fost extirpată fierea, era fumător şi consumator de băuturi alcoolice.

Urmează să fie efectuată necropsia, în vederea stabilirii cauzei morţii. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI