Prefectul Moldovan, din nou în Vama Siret, între protestatari

> Suntem receptivi la problemele punctuale, specifice judeţului, a declarat Alexandru Moldovan

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a mers şi marţi în zona Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Siret, pentru a discuta cu protestatarii despre problemele pe care le poate rezolva în judeţ.

Prefectul a a anunţat că s-a aflat, marţi, din nou, în zona Vămii Siret, în mijlocul oamenilor – fermieri şi transportatori – care continuau acţiunile de protest.

„Am purtat discuţii într-o manieră calmă, decentă, pe parcursul cărora mi s-au adus la cunoştinţă o serie de probleme de interes local asupra cărora ne vom apleca zilele următoare, în virtutea competenţelor conferite de legislaţia în vigoare” a spus prefectul.

Alexandru Moldovan a reiterat disponibilitatea pentru „dialog constructiv”, arătând că autorităţile judeţene sunt receptive la problemele punctuale, specifice judeţului, la a căror rezolvare se pot implica instituţional.

Prefectul Alexandru Moldovan a subliniat că, în acelaşi timp, a continuat să facă apel la calm, la respectarea legii, asigurându-i pe protestatari că şi în cursul zilei de miercuri va continua dialogul cu ei. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI