Poliţia de Frontieră:

În PTF Siret, tirurile nu pot intra în ţară!

…Dar restul activităţilor se desfăşoară normal

Poliţia de Frontieră a informat că ieri după-amiază era în continuare blocată intrarea în ţară a tirurilor din Ucraina, dar că „restul activităţilor au intrat în normal”.

Purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, Alina Petraru, a arătase că în continuare, traficul prin PTF Siret pentru automarfare, pe sensul de intrare în ţară, era întrerupt, din cauza protestelor fermierilor şi transportatorilor.

Blocajul a început de luni, ora 16:15.

„În ceea ce priveşte traficul pe sensul de ieşire din România pentru automarfare, în acest moment, poliţiştii de frontieră efectuează formalităţile specifice pentru camioanele care se prezintă la control” a precizat ieri sursa citată.

Referitor la traficul autoturismelor, microbuzelor şi autocarelor, acestea pot tranzita PTF Siret, atât pe intrare, cât şi pe ieşire, a mai spus Alina Petraru.

Poliţia de Frontieră anunţase marţi că traficul tirurilor prin PTF Siret era întrerupt de luni după-amiază, ca urmare a protestelor fermierilor şi transportatorilor.

„Începând din data de 15.01.2024, ora 16:15, traficul prin PTF Siret pentru automarfare, pe sensul de intrare în ţară, este întrerupt, din cauza protestelor fermierilor şi transportatorilor” arăta Poliţia de Frontieră Suceava, într-un comunicat.

În ceea ce priveşte traficul pe sensul de ieşire din România prin PTF Siret, poliţiştii de frontieră pot efectua formalităţile pentru camioanele care s-ar prezenta la control, însă acestea nu ajung în punct, tot din cauza protestelor.

„Referitor la traficul autoturismelor, microbuzelor şi autocarelor, acestea pot tranzita PTF Siret, atât pe intrare, cât şi pe ieşire” se menţiona în comunicat. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI