Atletism

„Cupa de iarnă”

Sâmbătă, 20 ianuarie a.c., în sala de atletism a stadionului municipal „Areni” din Suceava, se va desfăşura „Cupa de iarnă” la atletism pentru copii, la care pot participa sportivi legitimaţi şi nelegitimaţi din judeţ şi din judeţele învecinate.

Participanţii, fete şi băieţi, sunt pe categorii de vârstă: Spiriduşi (n. 2017 şi mai mici), Prichindei (n. 2015-2016) şi Open (n. 2010 şi mai mari). Competiţia va debuta la ora 10:00 cu validarea participanţilor şi şedinţa tehnică, apoi, de la ora 11 va avea loc startul ediţiei din acest an. Organizatorul concursului este Asociaţia Club Sportiv „Academia de Sport” Suceava, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava, Clubul Sportiv Municipal Suceava, Asociaţia Judeţeană de Atletism, Universitatea „Ştefan cel Mare” şi Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului.

Înscrierile în concurs se pot face până pe data de 18 ianuarie a.c. pe WhatsApp la numărul 0722550689 sau prin email la elenav@usm.ro.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI