Filmul „Oppenheimer” a fost marele câştigător al galei Critics Choice Awards

Lungmetrajul „Oppenheimer” a fost marele câştigător la ediţia din 2024 a galei Critics Choice Awards, organizată duminică seară la Los Angeles, unde a câştigat opt premii, inclusiv la categoriile „cel mai bun film”, „cea mai bună regie” (Christopher Nolan) şi „cel mai bun actor în rol secundar” (Robert Downey Jr.), informează revista Variety.

„Barbie” s-a clasat pe locul al doilea ,după ce a câştigat patru premii, inclusiv la categoriile „cea mai bună comedie” şi „cel mai bun cântec” („I’m Just Ken”).

Emma Stone a fost desemnată cea mai bună actriţă în rol principal datorită interpretării sale din filmul „Poor Things”, iar Paul Giamatti, protagonistul filmului „The Holdovers”, s-a impus la categoria „cel mai bun actor în rol principal”.

„Anatomie d’une chute” a câştigat premiul Critics Choice pentru cel mai bun lungmetraj internaţional.

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI