Duminică, prefectul a discutat cu protestatarii din Vama Siret, în încercarea soluţionării problemelor locale

Prefectul Alexandru Moldovan a mers, duminică după-amiază, în zona Vămii Siret, unde protestatarii, transportatori şi fermieri, blocaseră drumul european. El a purtat discuţii cu aceştia, urmând ca luni să fie discutate punctual problemele locale.

Prefectul a spus că i-a aşteptat, sâmbătă după-amiază, la sediul Prefecturii Suceava pe reprezentanţii protestatarilor, dar că, din motive pe care nu le cunoaşte, ei nu au mai venit.

Prefectul a arătat că, pentru a nu mai exista astfel de situaţii, a mers în zona Vămii Siret să discute cu protestatarii. Astfel, a dialogat pe de o parte cu fermierii, iar pe de altă parte cu transportatorii.

Prefectul a declarat pentru News Bucovina că se convenise, „în principiu”, ca luni, de la ora 11:00, să aibă discuţii aplicate, într-o sală pusă la dispoziţie de primărie.

Prefectul a arătat că a invitat şi reprezentanţii din teritoriu ai unor instituţii cu care să discute, aplicat, problemele pe care protestatarii le au pe plan local, sesizări punctuale, distinct de revendicările cu caracter general.

„Am discutat cu fiecare dintre ei. Au revendicări, nu puţine, iar discuţiile au fost paşnice” a spus prefectul.

El le-a transmis protestatarilor că va veni zilnic la ei până când se vor finaliza protestele, din respect faţă de aceştia, şi că va face tot ceea ce depinde de el ca problemele locale să-şi găsească rezolvare. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI