Rănit la mână, a cerut ajutorul poliţiei pentru a chema ambulanţa, întrucât avea telefonul la amanet…

> Bărbatul, pe fond de alcool, se tăiase la o mână

 Un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, care efectua în noaptea de sâmbătă spre duminică serviciul de patrulare, în apropierea staţiei de transport public în comun Orizont din Suceava, a identificat, în jurul orei 1:20, un bărbat de 31 de ani, din Suceava, care sângera la mâna stângă şi care a cerut ajutor…

Bărbatul a declarat verbal că, pe fondul consumului de alcool, s-a tăiat într-un geam în locuinţa sa de pe strada Tineretului.

Din cauză că locuieşte singur, iar telefonul său este la amanet, bărbatul a venit în staţia de transport public Orizont „cu gândul să ceară ajutorul doamnei de la magazinul non-stop”.

La faţa locului a sosit un echipaj SAJ Suceava care i-a acordat îngrijiri medicale, stabilind diagnosticul preliminar „plagă deschisă cauzată prin tăiere la nivelul mâinii stângi”. Însă bărbatul a refuzat să fie transportat la Spitalul Judeţean, semnând în acest sens. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI