Suceava

Un inginer a ajuns la spital după ce i-a căzut în cap un ciocan

> El efectua lucrări de montaj la un utilaj

 Un inginer din cadrul unei fabrici sucevene a fost rănit, sâmbătă dimineaţa. I-a căzut în cap un ciocan!

Potrivit datelor din ancheta poliţiştilor, un bărbat de 55 de ani, din Suceava, angajat al fabricii în calitate de inginer automatist, a suferit o leziune la nivelul capului şi a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la UPU a Spitalului Judeţean Suceava pentru acordarea de îngijiri medicale, diagnosticul prezumtiv fiind „traumatism cranio-cerebral sever”.

Din verificări a rezultat că un angajat al firmei „desfăşura activităţi de montare a unui piston de mandrine la un bobinator împreună cu celălalt inginer automatist”, primul aflându-se la o înălţime de aproximativ 2 m. Iar în timp ce executa lucrări cu un ciocan în mână, coada acestuia s-a rupt, iar ciocanul a căzut şi l-a lovit în zona capului pe celălalt angajat, care se afla la baza bobinatorului.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi, respectiv, “nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI