La proteste s-au raliat şi operatori de transport ride-sharing

Mai mulţi operatori de transport alternativ de ride-sharing din municipiul Suceava s-au alăturat protestelor declanşate de transportatori.

Astfel, sâmbătă după amiaza, mai mulţi şoferi ale unor maşini care efectuează servicii de ride-sharing prin Uber şi Bolt s-au întâlnit în parcarea unui hipermarket, de unde au început să protesteze circulând în coloană pe principalele străzi din municipiul Suceava.

Revendicările lor sunt similare cu cele ale transportatorilor privind RCA, acciza pe carburanţi şi ITP.

Gabriel Pădurariu, unul dintre participanţi, a explicat că situaţia este extrem de gravă din punct de vedere financiar şi în cazul firmelor de ride-sharing şi că aceşti s-au alăturat protestului şi sunt hotărâţi să rămână în stradă cât e nevoie până când revendicările transportatorilor sunt acceptate de guvernanţi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI