Viceprimarul Lucian Harşovschi:

Nu ne oprim aici, continuăm!

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a dat, joi, startul anului electoral 2024.

„Start an electoral! Cred că foarte mulţi dintre dumneavoastră aşteptau să spun acest lucru şi nici nu vă pot contrazice, pentru că 2024 este un an electoral” a declarat viceprimarul.

Lucian Harşovschi a spus că prezintă retrospectiva anului 2023 care, alături de cele din 2020, 2021 şi 2022, „arată cât de mult ne-am implicat şi cât ne vom implica în continuare”.

El a prezentat Suceava anului 2023 în 10 minute şi a precizat că 2023 a fost un an pe care l-a petrecut, în cea mai mare parte, printre suceveni, pe teren, discutând şi găsind soluţii împreună cu ei.

Viceprimarul a mai spus că vrea ca anul 2024 să fie „aşa cum ne dorim, cu lucrări multe, eficiente şi cu bunăstare pentru suceveni”.

În finalul retrospectivei anului 2023, Lucian Harşovschi a transmis: „Nu ne oprim aici, continuăm!”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI