În urma unei acţiuni desfăşurate în comuna Fundu Moldovei

Cherestea, în valoare de peste 3.000 lei, confiscată de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Pojorâta au confiscat, marţi, cherestea în valoare de peste 3.000 lei, în urma unei operaţiuni desfăşurate pe DJ 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, satul Botuş.

La ora 9 dimineaţa, echipajul de poliţie a oprit pentru control o autoutilitară care transporta material lemnos, aceasta fiind condusă de către un bărbat din comuna Fundu Moldovei. Verificările efectuate prin intermediul bazei de date SUMAL 2.0 au relevat că nu a fost emis aviz electronic de însoţire pentru autoutilitară şi încărcătura de cherestea.

Autoutilitara a fost condusă la sediul Ocolului Silvic Breaza pentru inventarierea materialului lemnos. În urma acestei proceduri, s-a constatat că era vorba despre 3,45 mc de cherestea tivită nedimensionată, având o valoare estimată de 3.191 lei. Cheresteaua a fost confiscată şi predată în custodia unui lucrător silvic.

Conform prevederilor Legii 171/2010, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 2.000 lei, iar cantitatea de 3,45 mc de cherestea tivită a fost confiscată de autorităţi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI