Un camion-cisternă căutat în Croaţia de peste 3 luni era condus de un ucrainean care voia să iasă din România prin PTF Siret

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret, o remorcă-cisternă, în valoare de 150.000 de lei, ce figurează ca fiind căutată de autorităţile din Croaţia.

Potrivit STPF Suceava, miercuri, 10 ianuarie a.c., în jurul orei 12:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieşire din România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 49 de ani.

Acesta conducea un ansamblu rutier format din cap tractor marca DAF şi remorcă-cisternă, ambele având plăcuţe de înmatriculare specifice Ucrainei.

La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că remorca-cisternă figurează ca fiind căutată de autorităţile din Croaţia, alertă introdusă la data de 20 septembrie 2023, cu menţiunea „bun căutat pentru confiscare”.

Remorca-cisternă, cu o valoare estimată la 30.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul instituţiei. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire. (N.B.)

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI