Judecătorii Tribunalului Suceava continuă protestul

> Se va proceda astfel până la alocarea fondurilor pentru plata integrală a drepturilor salariale

Adunarea Generală a Judecătorilor Tribunalului Suceava s-a întrunit, ieri, în şedinţă, la convocarea preşedintelui Tribunalului Suceava, având pe ordinea de zi „Analiza oportunităţii încetării / continuării formei de protest a judecătorilor adoptată în şedinţa din 14 decembrie 2023”.

În cadrul şedinţei, s-a hotărât, cu majoritate de voturi, că până la alocarea fondurilor necesare plăţii integrale a drepturilor salariale şi a celorlalte drepturi de natură salarială restantă se menţine forma de protest adoptată în şedinţa Adunării Generale din data de 14 decembrie 2023, constând în amânarea tuturor cauzelor, cu excepţia celor

care se judecă în perioada vacanţei judecătoreşti.

Ni s-a precizat că, în perioada protestului, procedura premergătoare fixării primului termen de judecată se va începe şi se va continua doar în cauzele cu caracter urgent.

În cazul amânărilor de pronunţare, judecătorul cauzei va pronunţa hotărârea şi în dosarele care nu au caracter urgent. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI