O femeie a fost lovită de soţ după ce a făcut glume pe seama lui…

Un bărbat din Mitocu Dragomirnei este cercetat penal pentru „violenţă în familie”, după ce şi-a lovit soţia pentru că aceasta ar fi făcut glume pe seama lui.

Poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, la ora 19:00, prin 112, de o femeie din Mitocu Dragomirnei că soţul ei a agresat-o fizic.

În urma sesizării, la faţa locului s-au deplasat lucrătorii Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata care au stabilit că cei doi soţi au mers marţi dimineaţa la părinţii soţiei din Mitocu Dragomirnei, unde femeia a făcut unele glume pe seama soţului, acesta fiind deranjat.

După cele întâmplate, cei doi au plecat în municipiul Suceava pentru a face unele cumpărături necesare familiei, iar, la întoarcere, când au ajuns în locuinţa de domiciliu, bărbatul a lovit soţia, cu palma, fapt pentru care ea a apelat SNUAU 112, solicitând intervenţia unui echipaj de poliţie.

Femeia lovită nu a dorit intervenţia unei ambulanţe.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a stabilit că nu există risc iminent, iar persoana vătămată nu doreşte eliberarea unui ordin de protecţie provizoriu. Femeii i s-a înmânat o cerere adresată Judecătoriei Suceava în vederea emiterii unui ordin de protecţie.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii “violenţă în familie”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI