La Vuliva

Un incendiu puternic a distrus o construcţie din lemn

> Un bărbat a suferit arsuri şi a fost transportat la spital

Un incendiu puternic a distrus, marţi după-amiază, o construcţie cu un corp comun, compusă dintr-o anexă şi o bucătărie de vară, iar un bărbat a suferit arsuri.

Potrivit maior Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, incidentul a avut loc în localitatea Vuliva, din comuna Frătăuţii Noi.

Aflăm că pompierii militari şi civili au intervenit prompt pentru a controla şi stinge incendiul. Construcţia afectată era majoritar din lemn, fapt ce a favorizat răspândirea rapidă a flăcărilor.

Pentru a face faţă situaţiei de urgenţă, patru autospeciale de stingere au fost aduse la faţa locului.

Din păcate, cele două clă-diri au fost grav afectate şi au ars în mare parte.

Pompierii au reuşit să localizeze incendiul şi să împiedice răspândirea acestuia către alte zone.

În timpul incendiului, un bărbat în vârstă de 68 de ani a suferit arsuri şi a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

După ce i s-a acordat primul ajutor medical, bărbatul a fost transportat la spital, pentru tratament de specialitate. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI