O femeie din Bogdăneşti a murit în maşina cu care mergea la medicul specialist

O femeie din Bogdăneşti a murit, luni, în timp ce mergea cu maşina spre medicul specialist, la consult.

Potrivit datelor din ancheta poliţiştilor, o femeie de 70 de ani, din Bogdăneşti a fost găsită, luni dimineaţa, în stop cardio-respirator, într-un autoturism, pe strada Plugari din Fălticeni.

Femeia era în evidenţele medicului de familie cu afecţiuni cardiace. Luni dimineaţa, ea a mers împreună cu fiica sa, cu autoturismul acesteia, la un medic specialist, la consult.

În momentul în care a ajuns la intrarea în Fălticeni, femeia a început să se simtă rău, motiv pentru care fiica a sunat la 112, solicitând un echipaj al ambulanţei.

Cu ocazia deplasării la faţa locului, echipajul medical a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare. Care au rămas fără rezultat, ulterior fiind constatat decesul femeii…

În acest caz urmează să fie stabilită cauza morţii, în urma unui examen medico-legal. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI