O ucraineancă a murit în autocarul care parcase la intrarea în Suceava

> Femeia se întorcea din Grecia

O ucraineancă a murit, luni, la prânz, în autocarul cu care se întorcea din Grecia şi care oprise într-o parcare de la intrarea în municipiul Suceava.

Potrivit datelor din ancheta poliţiştilor, luni, la ora 12:53, poliţiştii SPR 2 Ipoteşti au fost sesizaţi prin 112 de medicul de pe ambulanţă cu privire la faptul că “a ajuns la o pasageră care a decedat în autocarul aflat în parcarea de tiruri” din comuna Ipoteşti, lângă DN 2.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că luni, în jurul orei 12:00, în parcarea de tiruri amenajată lângă DN 2 la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, a oprit un autocar marca care venea din Grecia şi se deplasa către Ucraina.

În autocar se aflau 42 cetăţeni ucraineni, printre care şi o femeie în vârstă de 61 ani, din Ucraina.

Femeia respectivă a coborât din autocar pentru a merge la toaletă, dar i s-a făcut rău, fiind ajutată de ceilalţi pasageri pentru a urca în autocar. Întrucât starea de sănătate i s-a agravat, a fost solicitată o ambulanţă.

Personalul ambulanţei a efectuat manevre de resuscitare însă fără niciun rezultat, persoana în cauză decedând ca urmare a unui stop cardio-respirator.

În acest caz urmează să fie efectuată necropsia şi stabilită cu exactitate a cauzei morţii acesteia. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI