Circulaţie anevoioasă în zona de şes a judeţului

> În Pasul Tihuţa drumul a fost curăţat

Secţiile de drumuri naţionale din judeţul Suceava au acţionat cu utilaje pe toate traseele, pentru îndepărtarea zăpezii şi combaterea lunecuşului, ni s-a transmis.

Pe DN 29, Suceava – Botoşani, carosabilul era ieri în mare parte curat, însă viscolul transporta zăpada de pe acostamente spre partea carosabilă…

Aflăm că, pentru asigurarea traficului, se intervenea cu lamă şi material antiderapant.

Pe DN 17 se circula în bune condiţii în Pasul Tihuţa, la limita judeţelor Suceava şi Bistriţa-Năsăud. Utilajele SDN Câmpulung Moldovenesc continuau programul de patrulare, pe fondul temperaturilor scăzute din zonă.

Pe DN 17B, Dorna Arini – Chiril carosabilul era umed, cu zăpadă frământată, la o temperatură de -7 grade Celsius.

Avertizarea cod galben pentru judeţul Suceava de ninsori şi viscol s-a încheiat ieri la ora 10:00. Pentru următoarea perioadă, meteorologii au prognozat ger, temperaturile urmând să scadă până la -18…-20 de grade Celsius. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI