Din cauza zăpezii de pe carosabil

Mai multe camioane s-au blocat pe şoseaua de centură a Sucevei

Mai multe autocamioane au staţionat, duminică seara, pe şoseaua de centură a municipiului Suceava, din cauză că nu puteau continua drumul… patinau.

Un cititor News Bucovina a transmis o filmare efectuată de pe un drum de pământ paralel cu şoseaua de centură a Sucevei în care se putea observa că mai multe camioane nu puteau înainta şi se opriseră…

DRDP Iaşi a transmis că echipele de deszăpezire ale DRDP Iaşi – SDN Suceava şi SDN Câmpulung Moldovenesc acţionau pe toate sectoarele din administrare, pe fondul atenţionării cod galben de ninsori şi viscol.

DRDP Iaşi a postat duminică seara imagini filmate pe DN 17, DN 18 şi DN 29, cu utilaje care acţionau pentru îndepărtarea zăpezii şi împrăştiind material antiderapant, dar nu prezentau imagini şi de pe şoseaua de centură a Sucevei.

Pe drumurile naţionale din judeţ se intervine cu 76 de utilaje de deszăpezire

Prefectura Suceava a anunţat, duminică seara, în contextul avertizării meteorologice cod galben (intensificări ale vântului, polei, ninsori moderate cantitativ şi viscol), valabilă până marţi, 9 ianuarie, ora 10:00, că circulaţia pe principalele căi rutiere din judeţ se desfăşura fără blocaje, în condiţii specifice sezonului rece.

Potrivit informării, atunci, pe majoritatea sectoarelor de drum naţional şi judeţean, carosabilul era umed sau cu porţiuni de zăpadă frământată 0-1cm.

Ni s-a precizat că se intervenea prin împrăştierea materialului antiderapant cu 76 de utilaje (SDN Câmpulung Moldovenesc – 20, SDN Suceava – 32, DJDP Suceava – 24), „situaţia fiind monitorizată permanent”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI