Alte cinci tone de gunoaie provenite de la coloana de tiruri staţionate pe DN 2 au fost adunate

Angajaţii Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Suceava au continuat, vineri, să colecteze gunoaiele lăsate în urma coloanei de tiruri care au staţionat aşteptând să treacă graniţa prin PTF Siret, fiind strânse 5 tone de deşeuri, după ce cu o zi înainte, după cum v-am informat în „Crai nou”, au fost strânse peste 10 tone de gunoaie.

DRDP Iaşi a precizat că lucrătorii Secţiei Drumuri Naţionale Suceava au continuat vineri acţiunile de igienizare acostamentelor şi a zonei drumului pe DN 2, Grăniceşti – Siret.

Astfel, au fost colectate aproximativ 5 tone de deşeuri, provenite de la coloanele de tiruri înregistrate pe sensul de ieşire din ţară, spre Ucraina.

Amfost informaţi că acţiunea va continua şi în următoarele zile, în funcţie de starea vremii, potrivit sursei citate.

DRDP Iaşi a reamintit şoferilor că „drumul nu este tomberon de gunoi”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI