Handbal masculin

Opt componenţi ai CSU Suceava, prezenţi la lotul naţional de juniori al României

Echipa naţională de juniori a României a efectuat, la finele acestui an, un stagiu de pregătire centralizată la Ploieşti. Ieri, „tricolorii” au plecat pleca la Viena, în Austria, unde vor participa la turneul de calificare la Campionatul European U18.

În reprezentativa masculină sub 18 ani a României se regăsesc opt componenţi ai clubului CSU Suceava. Este vorba despre selecţionerul Vasile Boca, kinetoterapeutul Mihai Vornicu şi jucătorii Răzvan Rîpă, Codrin Dascălu, Andrei Raţă, Teodor Ilucă, Eduard Rusu şi Emanuel Şerban.

Pentru cele două locuri care asigură participarea la turneul final din Muntenegru vor lupta România, Finlanda, Letonia şi Austria. Selecţionata condusă de Vasile Boca va întâlni Finlanda, vineri, de la ora 16:45, Austria, sâmbătă, de la ora 16:30, şi Letonia, duminică, de la ora 11:45. Meciurile vor fi transmise pe site-ul ehftv.com.

„Avem mare încredere în echipă şi suntem foarte optimişti înaintea acestui turneu de calificare. Am muncit extrem de mult în această perioadă, toată lumea e conectată 100% şi înţelege importanţa celor 3 jocuri. Întâlnim adversari apropiaţi valoric, o să luăm fiecare joc în parte şi vom încerca să scoatem maxim din fiecare. Cred că principalul nostru atu va fi faza de apărare, cu siguranţă vom arăta foarte mult spirit de luptă, determinare şi disciplină tactică” a declarat antrenorul Vasile Boca.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI