Fălticeni

Un bărbat decedat de mai mult timp a fost găsit de fiică în apartament

Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată, joia trecută, de o femeie, că l-a găsit pe tatăl său, de 65 de ani, decedat la domiciliu.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul locuia singur într-un apartament proprietate personală amplasat în Fălticeni pe strada Dimitrie Leonida, în condiţii insalubre, fără să fie racordat la utilităţi.

În cursul zilei respective, fiica a venit în vizită la acesta, ocazie cu care a constatat că tatăl este decedat.

Cu prilejul cercetării la faţa locului s-a constatat că nu sunt suspiciuni legate de cauza decesului; dar cadavrul prezenta tegumente lipsă la nivelul membrelor şi al feţei, posibil a fi mâncate de rozătoare.

Bărbatul nu era în evidenţele vreunui medic de familie. Din declaraţia fiicei sale rezultă că de aproximativ două săptămâni acuza dureri la nivelul pieptului, dar că a refuzat să fie internat într-o unitate medicală. Urma a se efectua necropsia, pentru stabilirea cauzei decesului. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI