Premii de final de an

Canotorul Bogdan Moaleş, cel mai bun sportiv al CSM Suceava în 2023

Clubul Sportiv Municipal Suceava a realizat topul celor mai buni sportivi ai anului 2023. Pe prima poziţie, anul trecut, în ierarhia clubului din Areni s-a aflat Bogdan Moaleş. Sportivul pregătit de Ioan Despa a fost multiplu medaliat la campionatele mondiale şi europene de juniori cu echipajele României de patru rame şi 8+1.

Podiumul clasamentului realizat de conducerea clubului CSM Suceava este completat de Narcisa Negură şi Denisa Ailincăi, tot de la secţia de canotaj. Pe următoarele poziţii se clasează, în ordine: Gabriela Tivodariu (canotaj), Antonel Avăcăriţei (canotaj), Darius Racoviţă (canotaj), Iulia Ursu (canotaj), Andrei Dănilă (tir cu arcul), Maria Amăistroaie (tir cu arcul) şi Marinel Trisciuc (canotaj).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI