Vicepreşedintele CJ Niculai Barbă:

Anul 2023 a fost cel mai bun an pentru turismul din Bucovina, care s-a consolidat în acest an ca brand

> Judeţul Suceava şi-a întărit poziţia de top în turismul din România

 Vicepreşedinte CJ Suceava Niculai Barbă a transmis recent că anul 2023 a fost cel mai bun an pentru turismul din Bucovina.

„Se cuvine a mulţumi oaspeţilor noştri dragi, turiştilor din ţară şi din străinătate care ne-au călcat pragul, alegând Bucovina autentică drept destinaţie pentru pelerinaje (avem 8 biserici Monumente UNESCO), drumeţii (Serviciul Public Salvamont se ocupă de trasee şi este mereu la post pe cea mai întinsă zonă montană din ţară), recreere, pentru a petrece zile de neuitat în locuri de poveste, cu peisaje de vis, pentru gastronomia noastră unică, neegalabilă, pentru a trăi alături de ospitalierele gazde bucuria redescoperirii tradiţiilor şi obiceiurilor străvechi, aşa cum doar în Bucovina se mai păstrează” a declarat Niculai Barbă.

Vicepreşedintele CJ Suceava a mulţumit şi gazdelor acestor destinaţii, personalului din pensiuni şi hoteluri, antreprenorilor şi autorităţilor, care, prin eforturile lor, au reuşit să contribuie la oferirea unor servicii pe gustul oaspeţilor noştri.

„Consiliul Judeţean Suceava continuă proiectele iniţiate de preşedintele Gheorghe Flutur, cu evenimente şi investiţii, astfel că judeţul Suceava va beneficia în anul care vine de fonduri consistente pentru promovare şi modernizarea unor importante obiective turistice” a adăugat vicepreşedintele CJ Suceava.

Potrivit lui Niculai Barbă, înfiinţarea în 2023 a Organizaţiei de Management a Destinaţiei (OMD) “Bucovina”, singurul OMD regional din ţară, este cel mai mare succes al judeţului în domeniul organizării şi instituţionalizării în turism, este o recunoaştere a eforturilor comune depuse de autorităţi şi mediul de afaceri.

El a subliniat că, prin acest OMD, se va putea trece în anul 2024 la un nivel superior în promovarea şi dezvoltarea infrastructurii în turism, marele atu al funcţionări OMD-ului fiind parteneriatul administraţie – mediu de afaceri.

„Bucovina s-a consolidat în acest ca brand, iar judeţul Suceava şi-a consolidat poziţia de top în turismul din România, fiind nelipsit de pe podium în orice clasament pe turism. Premiile obţinute în acest an, la nivel naţional şi internaţional, certifică încă o dată acest lucru” a concluzionat Niculai Barbă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI