Un gând pentru fiecare

> L.D. CLEMENT

…Şi mai zic unii că cei colindători / urători (ca) de odinioară, pe la uşi, pe la ferestre, s-au împuţinat mai an (ori, în general, în ani din urmă). Şi se pare că au dreptate, motivele fiind diverse, nuanţate. Fie că unora dintre cei mititei le cam lipseşte motivaţia, fie că mai ades găsesc porţi securizate şi uşi de bloc închise…, fie că locul vestirilor şi urărilor s-a cam mutat în „virtual”. Într-o idee, pare-se că, trecând şi înnoindu-se anii, din ce în ce, din ce în ce mai mulţi dintre noi s-au „boierit”, aşezându-se ei în pragul conturilor personale de media socială, unde au postat urări (eventual plus sfaturi cum să fim, cum să fie ăilalţi…), unele scrise din cap, altele copiate, nu puţine lucrate video aidoma adresărilor domnilor celor mari către popor / colaboratori / clienţi / electorat (c-aveam a intra în an critic, cu alegeri de tot felul) spre a fi consumate şi, eventual, întoarse de trecători…

Noi, cei de la „Crai nou”, cu emoţie şi bucurie mărturisim că, de la prietenii noştri (cititori, colaboratori, parteneri) am primit în perioada din urmă mulţime de frumoase urări atât pe suportul „felicitărilor” cartonate, venite cu poşta, cât şi prin mesaje telefonice („clasice” ori WhatsApp) sau ajunse prin e-mail ori reţele sociale. Vă mulţumim din tot sufletul! Vă asigurăm că, astfel, am avut şi avem câte un gând bun – de recunoştinţă şi dorinţă de an bun, cu sănătate şi bucurii – pentru fiecare în parte. Vă preţuim!!!

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI