Cinci răniţi într-un accident rutier

> Un şofer ucrainean a intrat cu maşina într-un camion din coloana de tiruri care aşteaptă să iasă din ţară

 Trei copii şi părinţii lor ucraineni au fost răniţi, miercuri dimineaţa, într-un accident rutier produs în Negostina.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orei 0:40, un cetăţean ucrainean conducea un autoturism marca Ford Escape, pe DN2 – E85, pe raza localităţii Bălcăuţi, în satul Negostina, având direcţia de deplasare dinspre Suceava către Siret. În calitate de pasageri în autoturism se aflau soţia sa şi trei copii minori.

Ajuns în apropiere de oraşul Siret, pe fondul vitezei, a intrat în coliziune cu partea din spate a semiremorcii unui autotren care era în aşteptare în rândul de camioane care urma să intre în PTF Siret pentru formalităţile de vămuire.

În urma impactului, a rezultat avarierea semiremorcii, distrugerea autoturismului, dar şi vătămarea corporală uşoară a tuturor celor cinci persoane aflate în autoturism.

Atât conducătorul autotrenului cât şi conducătorul autoturismului au fost testaţi cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Celor doi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În acest caz se fac cercetări de către lucrătorii formaţiunii rutiere Siret sub aspectul săvârşirii infracţiunii „vătămare corporală din culpă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI