Angajatul unei bănci din Suceava a murit când intenţiona să alimenteze cu bani un bancomat în Sadova

Un bărbat de 55 de ani, din Suceava, a murit, miercuri după amiaza, în timp ce alimenta un bancomat în comuna Sadova.

Potrivit anchetei poliţiştilor s-a stabilit că un agent de securitate pe linia transportului de valori, împreună cu un angajat în vârstă de 55 de ani al sucursalei Suceava a unei bănci se aflau miercuri, la ora 16:45, la sediul Primăriei Sadova pentru a efectua alimentarea cu valori monetare a bancomatului aparţinând băncii.

Anterior începerii operaţiunii de alimentare, angajatului băncii i s-a făcut rău… S-a aşezat pe scările de acces şi, la puţin timp, a survenit decesul acestuia, fără a fi victima vreunei infracţiuni.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ambulanţă care a constatat decesul; survenit, cel mai probabil, în urma unui infarct miocardic.

Cadavrul a fost examinat şi nu s-au constatat urme de violenţă pe acesta, fiind transportat la morga Spitalului Câmpulung Moldovenesc în vederea efectuării necropsiei în vederea stabilirii cauzelor exacte ale decesului.

A fost sesizat şi ITM Suceava cu privire la producerea evenimentului. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI