COMUNICAT DE PRESĂ

Finalizarea proiectului „Construire clădire cu destinația de activități fotografice, împrejmuire, racorduri/branșamente la rețelele de utilități tehnico-edilitare”

Data: DECEMBRIE 2023

 Titlu: Finalizarea proiectului „CONSTRUIRE CLĂDIRE CU DESTINAȚIA DE ACTIVITĂȚI FOTOGRAFICE, ÎMPREJMUIRE, RACORDURI/BRANȘAMENTE LA REȚELELE DE UTILITĂȚI TEHNICO-EDILITARE”

SC ACT FORENSIA SRL, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „CONSTRUIRE CLĂDIRE CU DESTINAȚIA DE ACTIVITĂȚI FOTOGRAFICE, ÎMPREJMUIRE, RACORDURI/BRANȘAMENTE LA REȚELELE DE UTILITĂȚI TEHNICO-EDILITARE”, cod MySmis 133005, care s-a implementat în Municipiul Suceava str. Brădetului, nr. 28a, județul Suceava, cod postal 720037 regiunea de dezvoltare NORD-EST, în perioada 18.05.2023– 31.12.2023.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI