Flutur îl cheamă pe Stan la luptă politică „pe bune”:

Abia vă aştept şi măcar ştiu una şi bună, că nu sunteţi aliat în coaliţie, ci sunteţi un curajos luptător. Mie încă nu îmi vine să cred

Preşedintele PNL Suceava şi al CJ Suceava Gheorghe Flutur a replicat liderului PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, şi l-a invitat la luptă politică „pe bune”, pentru că el are realizări, în timp ce senatorul doar îl ameninţă fără să-l impresioneze.

Senatorul Ioan Stan a transmis, ieri, un comunicat în care l-a persiflat pe Flutur şi i-a transmis că va avea mari surprize în alegeri, întrucât tot ceea ce face preşedintele CJ Suceava Gheorghe Flutur este circ.

Vă prezentăm integral mesajul transmis de Gheorghe Flutur. (N.B.)

În loc de replică pentru domnul Stan

M-am liniştit, staţi bine în sondaje, aţi condus echipe la câştig, deci veţi candida împreună cu mine la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava. Asta înţeleg din atacurile zilnice pe care le faceţi la adresa mea.

Domnule Stan, astăzi, ca şi ieri şi ca toate zile trecute, am foarte multă treabă pentru judeţul Suceava. Vă reamintesc, domnule Stan, că recent am recepţionat drumul de la Izvoarele Sucevei către Ucraina. Am finalizat un proiect de modernizare a Aeroportului Internaţional Ştefan cel Mare Suceava. Recent am dotat Spitalul Clinic Judeţean cu un nou aparat scintigraf pentru depistarea cancerului. Sâmbătă s-a finalizat modernizarea Vămii Siret, proiect în care am fost total implicat. Ieri am participat la bilanţul ADR Nord Est, unde s-a văzut că judeţul Suceava e pe podium, având 297 de proiecte, în valoare de 350 milioane de euro aprobate, unde oraşul Suceava este campion la dotarea cu autobuze electrice, unde judeţul Suceava este campion la investii în turism, Muzeul Lemnului, Cazinoul Băilor, Muzeul Etnografic Gura Humorului, Muzeul Holocaustului de la Siret, Mănăstirile Probota şi Bogdana, reabilitate, care au devenit adevărate perle turistice, unde sub preşedinţia mea în acest an şi cu sprijinul colegilor s-a făcut absorbţie prin ADR Nord Est de 100% pe POR. Ieri am recepţionat un proiect transfrontalier cu Ucraina şi am dotat ISU Suceava cu utilaje şi echipamente pentru salvarea vieţilor oamenilor. S-a finalizat parcul tehnologic promovat de CJ Suceava la Siret, s-a finalizat Muzeul de Istorie de la Siret şi s-a dat undă verde pentru aprinderea gazului metan pentru populaţia din Vatra Dornei, unde am avut o implicare totală. Domnule Stan, este o poză a câtorva fapte care vorbesc singure. Terminaţi-o cu ameninţările că nu mă impresionaţi! Hai la luptă politică pe bune! Abia vă aştept şi măcar ştiu una şi bună, că nu sunteţi aliat în coaliţie, ci sunteţi un curajos luptător. Mie încă nu îmi vine să cred. (N.B.)

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI