Gheorghe Flutur vede prioritară în zona de nord-est realizarea de drumuri de legătură cu autostrăzile A 7 şi A 8

Gheorghe Flutur a propus, marţi, la şedinţa Consiliului de Dezvoltare Regională Nord-Est, care s-a desfăşurat la Târgu Neamţ, ca finanţările europene pe infrastructura rutieră în această regiune de dezvoltare să fie prioritare pentru drumurile ce fac legătura cu autostrăzile A 7 şi A 8.

„Strategia pe care eu am propus-o este să avem drumuri care ne leagă de Autostrada Moldovei, A 7 şi de autostrada A 8. E foarte important să avem justificare pentru aceşti bani pentru accesibilitatea zonei Moldovei” a spus şeful administraţiei judeţene.

Preşedintele CJ Suceava Gheorghe Flutur a îndeplinit în acest an mandatul rotativ la conducerea CDRNE şi a mulţumit atât angajaţilor Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Est, cât şi administraţiilor judeţene şi locale din cele şase judeţe componente pentru că au reuşit o absorbţie de fonduri europene de sută la sută.

„Avem multă treabă în continuare şi eu văd că lucrurile se leagă şi avem motive în plus să chemăm diaspora acasă pentru că avem de lucru” a spus Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI