În judeţ mai există doar patru şcoli cu toaleta în curte

Preşedintele CJ Suceava Gheorghe Flutur a declarat, ieri, la Bilca, unde a vizitat o şcoală modernizată, că în judeţ mai sunt patru şcoli cu toalete în curte.

El a declarat că sunt mai multe proiecte importante în infrastructura şcolară şi că sunt proiecte de înzestrare pentru circa 100 de unităţi şcolare.

„Mai avem doar patru şcoli cu toalete în curte. Gândiţi-vă ce era în judeţul Suceava, mai ales în zona greu accesibilă. S-a investit foarte mult. Sunt peste şapte sute de clădiri, de corpuri de clădiri de şcoli” a spus Gheorghe Flutur.

El a arătat că s-a investit foarte mult şi în microbuze şcolare şi ştie că se aşteaptă în continuare.

Şeful administraţiei judeţene a subliniat că în Legea bugetului de stat pentru anul 2024 este prevăzut ca pentru educaţie să se aloce 4,2% din PIB, fiind pentru prima dată când practic se dublează bugetul Ministerului Educaţiei, o pondere mare fiind reprezentată de salariile cadrelor didactice care vor fi majorate aşa cum a promis PNL. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI