Vicovu de Jos

Tânăr depistat conducând sub influenţa substanţelor interzise şi fără permis de conducere

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, care desfăşurau în noaptea de duminică spre luni activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, în comuna Vicovu de Jos, au oprit la ora 0:50 un autovehicul Audi A6, care circula pe DN 2E, pe direcţia oraşului Vicovu de Sus către comuna Voitinel.

Conducătorul autovehiculului, identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 25 de ani şi domiciliat în comuna Vicovu de Jos, a fost supus controlului de către poliţişti. În urma verificărilor în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a constatat că acesta figura cu permisul de conducere anulat.

După procedura de testare cu aparatul alcooltest, s-a stabilit că acesta nu consumase alcool. Cu toate acestea, datorită comportamentului său suspect, poliţiştii au efectuat un control corporal asupra acestuia. În portofelul său, au descoperit o bancnotă de 1 leu rulată, cu reziduuri de culoare alb pe interior, care părea să conţină substanţe psihoactive. Un test cu aparatul Drugtest a fost pozitiv în ceea ce priveşte prezenţa substanţei metamfetamină.

În consecinţă, tânărul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi în vederea recoltării de mostre biologice. În prezent, autorităţile desfăşoară cercetări în cadrul acestui caz cu privire la infracţiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere,” prevăzută şi pedepsită de art. 335 alin. 2 din Codul penal şi, respectiv, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” faptă reglementată de art. 336 alin. 2 din Codul penal. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI