La Memorialul Ipoteşti

Iată vin colindători

Iată vin colindători… la Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, care participă, astfel, în calitate de partener, la proiectul „Iarna la Ipoteşti”, desfăşurat în cadrul Programului naţional „Şcoala altfel”. Proiectul educativ include activităţi extracurriculare interdisciplinare integrate, orientate spre dezvoltarea simţului estetic şi promovarea artei în mediul şcolar şi social.

Evenimentul va avea loc miercuri, 20 decembrie 2023, în sala de expoziţii temporare „Horia Bernea” din cadrul Memorialului Ipoteşti. Colindătorii sunt elevi în clasa a V-a ai Şcolii Gimnaziale nr. 12 Botoşani, îndrumaţi de prof. Diana-Gabriela Prescorniţă, Loredana Burlacu şi Anamaria Murariu Pînzariu. Activitatea va începe la ora 10:00 cu un program artistic susţinut de micuţii colindători, intitulat „Tradiţii de iarnă”. Programul va continua cu împodobirea bradului instituţiei, urmată de un concurs de puzzle pe teme eminesciene. În încheiere, elevii vor vizita obiectivele turistice ale Memorialului Ipoteşti, urmând ca pe parcursul zilei să alcătuiască un album cu imaginile care i-au impresionat. (Comunicat de presă)

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI