Marian Andronache: 

PMP, USR şi Forţa Dreptei şi-au unit forţele pentru a opri tăvălugul PSD şi PNL

Vicepreşedintele regional al PMP, liderul PMP Suceava, consilierul judeţean Marian Andronache, a anunţat că de luni PMP, USR şi Forţa Dreptei îşi unesc forţele sub umbrela Alianţei Dreapta Unită, semnând un angajament profund faţă de ţară şi marcând un pas matur în peisajul politic.

„Această alianţă nu e doar un acord rece, ci o promisiune solemnă că vom colabora strâns pentru binele României. Ne propunem să ne unim forţele pentru a opri tăvălugul PSD şi PNL, să oferim o alternativă autentică şi să aducem schimbarea pe harta ţării” a declarat Marian Andronache.

El a spus că în faţa unui drum lung şi a unui an electoral plin de provocări, „ne strângem inimile şi ne amintim întotdeauna de motivul pentru care am creat această alianţă – pentru că iubim România”.

„Împreună, suntem o dreaptă unită, singura voce puternică şi autentică pe eşichierul politic de dreapta, după ce PNL s-a îndepărtat de valorile sale” a concluzionat Marian Andronache. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI