Gheorghe Flutur, replică după sondajul în care PSD e pe primul loc în judeţul Suceava: 

Cel mai bun sondaj va fi la vot anul viitor

…şi eu încă vă aştept să candidaţi cu mine la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean

Preşedintele PNL şi al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis, ieri, în replică la sondajul CURS prezentat de PSD Suceava potrivit căruia la alegerile europarlamentare PSD ar obţine 37% din voturi, iar PNL şi AUR 23%, că cel mai bun sondaj sunt rezultatele alegerilor şi menţionează că un sondaj al PNL plasează liberalii suceveni pe primul loc, cu 35%, urmaţi cu opt procente mai puţin de PSD.

Vă prezentăm integral mesajul lui Gheorghe Flutur. (N.B.)

„Vin sărbătorile, loane! Mesaj către loan Stan

Măcar acum, în prag de nou an, vă cer, domnule Stan, să nu ne purtaţi de grija nouă, liberalilor. Nu am comentat despre dumneavoastră sau despre partidul dumneavoastră. Vedeţi-vă de treabă şi de problemele dumneavoastră interne, care nu sunt puţine. Nu ştiu ce sondaje aţi făcut, însă cel mai bun sondaj va fi la vot anul viitor şi eu încă vă aştept să candidaţi cu mine la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. V-a spus cumva institutul dumneavoastră câte procente aţi avea în această competiţie după 7 mandate de parlamentar? Probabil v-a spus, dar vă este ruşine să scrieţi în comunicat asta. Eu ştiu bine să citesc sondaje. Am condus campanii naţionale la câştig în mai multe rânduri şi, pentru neliniştea dumneavoastră, un sondaj profesionist făcut recent la nivel judeţean arată PNL la 35% şi partidul dumneavoastră cu 8 puncte în spate. Să ştiţi că asta nu ne face să ne luam concedii sau să ne culcăm pe o ureche. Nu înţeleg de ce vă băgaţi în viaţa noastră internă de partid şi comentaţi organizarea noastră internă. Nu mai iau în discuţie faptul că ar trebui să aveţi o minimă decenţă ca partid aflat cu noi, liberalii, în coaliţie. Văd că aveţi alergie şi nu puteţi dormi noaptea de grija evenimentelor organizate de PNL, a horelor, a promovărilor. Nu v-a trecut boala de om frustrat şi complexat când auziţi de PNL.

Nu înţeleg aceste atacuri. Nu v-am avut grija. Nu aşa se guvernează într-o coaliţie, dar m-am convins că acelaşi lucru păţesc şi primarii dumneavoastră şi consilierii judeţeni daca stau de vorbă cu liberalii, dacă au acţiuni comune, dacă gândesc liber. De la dumneavoastră beneficiază de o ceartă, de o dojană. PNL, cu armata de 65 de primari, este pregătit pentru abordarea pragmatică a anului 2024. Avem foarte multe fapte ale acestor primari despre care putem vorbi, despre proiectele lor. Când vorbesc de proiecte mă refer la toţi primarii din judeţul Suceava, primari pe care noi, administraţia liberală, nu i-am lăsat la greu nici în 2023.

Vă sugerez să vă vedeţi de treabă, dacă speraţi să obţineţi mai multe procente decât numărul de mandate pe care le-aţi avut. Să nu aveţi grija altora, cum ar spune-o proverbul românesc.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI