Modernizarea bazei nautice din Fălticeni va fi finanţată consistent şi de Consiliul Judeţean Suceava

> Facem asta pentru că aici s-au născut campioni mondiali. Avem o obligaţie morală, a transmis preşedintele CJ Gheorghe Flutur

Preşedintele CJ Suceava Gheorghe Flutur a anunţat, luni, la Fălticeni, într-o declaraţie comună cu primarul Cătălin Coman, că CJ Suceava va asigura jumătate din necesarul de finanţare pentru modernizarea bazei nautice de la Fălticeni unde se pot antrena sportivii de performanţă.

„Facem asta pentru că aici s-au născut campioni mondiali. Avem o obligaţie morală. Fălticeniul a dat aceşti campioni. Zona aceasta, care este o zonă de agrement, merită această investiţie inteligentă pentru baza nautică şi cred că este obligaţia noastră să venim cu investiţii rapide” a spus Gheorghe Flutur.

El spune că e o zonă de poveste şi de agrement şi pentru practicat sportul, iar acest model poate fi implementat şi în alte zone din judeţul Suceava.

Primarul Fălticeniului Cătălin Coman a declarat că investiţia este necesară pentru Fălticeni, pentru judeţul Suceava şi chiar pentru întreaga ţară, pentru că la această bază nautică s-au pregătit şi se vor pregăti în viitor loturile naţionale de canotaj ale României care reprezintă ţara cu mult succes în campionate.

„Odată cu finalizarea acestui obiectiv important vom avea motive să ne bucurăm de sportivi care vor câştiga medalii importante pentru România după ce s-au pregătit aici, pe malul lacului Şomuz” a spus Coman.

El a menţionat că în baza parteneriatului excelent cu CJ Suceava investiţia se va finaliza la începutul verii, astfel încât la debutul Jocurilor Olimpice de la Paris să fie o infrastructură modernă pentru pregătirea sportivilor. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI